Real time web analytics, Heat map tracking

STROKOVNA EKSKURZIJA ČLANOV DVI VELENJE

Objavljeno Sreda, 01 Junij 2016 Napisal Boštjan Brilej
 
Letošnja strokovna ekskurzija za člane DVI Velenje je bila enodnevna in je tokrat potekala v Sloveniji. V petek 20.05.2016 smo se najprej odpravili v Pivko v Park vojaške zgodovine, kjer je shranjeno ogromno vojaške opreme, orožja, vozil, podmornice... Ogled je bil zelo zanimiv in je trajal dve uri. Pri tem so se izkazali tudi naši člani, ki so z svojim  znanjem o vojaški opremi popestrili ogled in tudi vodički razkrili marsikaj novega.
 
Del udeležencev ekskurzije v podmornici ...
 
Po ogledu smo imeli predstavitev podjetja Zavas d.o.o. v Trzinu, ki se je za nas resnično potrudilo in nam prestavilo nove smernice in proizvode na področju osebne varovalne opreme. Predstavitev je bila zelo zanimiva saj smo dobili marsikateri odgovor na našo strokovno vprašanje v zvezi z tem področjem. Prav žal nam je bilo, da nas je preganjal čas. Po predstavitvi nam je podjetje pripravilo tudi manjšo pogostitev in vzorce osebne varovalne opreme.
 
... v podjetju ZAVAS...
 
Ekskurzijo pa smo nato nadeljevali z ogledom proizvodnih prostorov Pivovarne Union v Ljubljani. Pri ogledu nas je spremljal naš stanovski kolega Gašper Boštic, ki skrbi za varnost in zdravje pri delu v podjetju in ki nam je prestavil ureditev tega področja v pivovarni. Po strokovnem ogledu smo si ogledali še muzej pivovarništva nato pa smo degustirali na novo zvarjeno pivo v pivnici pivovarne.
 
... v Pivovarni Union...

Ekskurzijo smo zaključili z zgodnjo večerjo in se nato vrnili v Velenje. Dan je minil prehitro, kar pomeni da smo se imeli super. Namen ekskurzije je bil v celoti dosežen, tako pri strokovnem delu, kot pri druženju v prijetnem in sproščenem vzdušju.

Za optimalno organizacijo ekskurzije se zahvaljujemo organizatorju našemu čalnu Antonu Dolinšku, zahvaljujemo pa se tudi vodički ga. Sari v muzeju v Pivki, direktorju podjetja ZAVAS d.o.o. g. Hadalinu in obema vodičema v Pivovarni Union.

Zadetkov: 3145