Real time web analytics, Heat map tracking

Namenitev dela dohodnine

Objavljeno Četrtek, 10 December 2015
Napisal Boštjan Brilej

Društvo varnostnih inženirjev Velenje je od Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, na osnovi vloge pridobilo Odločbo, v kateri nam podeljuje status društva, ki deluje v javnem interesu. S tem smo pridobili pravico, da posamezniki lahko našemu društvu namenimo nerazporejen del dohodnine. Škoda bi bilo, da ne bi izkoristili možnosti in do 1 % od odmere dohodnine namenili upravičencem do donacij, med katerimi je tudi DVI Velenje. Sredstva, ki bi sicer ostala v državnem proračunu, lahko namenimo za dejavnosti v korist DVI Velenje.

V ta namen te v imenu izvršnega odbora in nadzornega odbora DVI Velenje vabimo, da izpolniš in podpišeš OBRAZEC in ga čim prej vrneš (po pošti ali po e-pošti skeniranega).

OBRAZEC ZA DOHODNINO

Obenem pa te prosimo, da to vabilo predstaviš svojcem, sorodnikom, prijateljem, sodelavcem, sosedom, ipd., ter tudi njim obrazec predaš v izpolnitev in v podpis. Tudi če je kdo kakšnemu upravičencu že namenil svoj nerazporejen del dohodnine, lahko del sredstev kljub temu nameni tudi DVI Velenje, sredstva se v tem primeru sorazmerno porazdelijo (posameznik lahko navede največ 5 upravičencev).

Obvezujemo se, da bomo z zbranimi sredstvi skrbno gospodarili in jih namenili predvsem za temeljno dejavnost našega društva in za delovanje v javnem interesu. Z osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Izpolnjene in podpisane obrazce pošljite na naslov:
Davčni urad Velenje, Titov trg 1, 3320 Velenje, ali
DVI Velenje,Titov Trg 2,3320 Velenje, ali
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

V naprej hvala za zaupanje.