Real time web analytics, Heat map tracking

Družabno srečanje članov in simpatizerjev DVI Velenje

Objavljeno Četrtek, 01 December 2016 Napisal Boštjan Brilej

Vroč petkov popoldan dne 9.9.2016 smo izkoristili za družabno srečanje članov in simpatizerjev Društva varnostnih inženirjev Velenje. Zbrali smo se na piknik prostoru v Šaleku, kjer nas je pričakalo lepo pozno poletno vreme, tako da smo lahko uživali v prijetni družbi, lepi naravi, spremljajočih dogodkih ter seveda ob dobri hrani in pijači.

Ob zabavi, prijetnemu klepetu in rekreaciji je čas tekel hitro. Naši najmlajši »člani« so uživali na igralih, medtem ko smo se ostali lahko pomerili v lokostrelstvu in odbojki. Namen srečanja je bil v celoti izpolnjen, uspelo nam je združiti prijetno s koristnim in sicer še globlje medsebojno povezovanje med člani društva, kot spoznavanje naših družinskih članov. V času elektronskih komunikacij ima osebno druženje ter osebna izmenjava informacij toliko večjo težo.

Popoldan (tudi večer), ki smo ga preživeli skupaj je bil res lep, zato smo prepričani, da se naslednje leto ponovno (še v večjem številu) vidimo. Verjamemo tudi, da bo srečanje postalo tradicionalno.

Več utrinkov z dogodka si lahko ogledate v fotogaleriji.

Zadetkov: 2932