Real time web analytics, Heat map tracking

POROČILO 38. SKUPŠČINE

Objavljeno Ponedeljek, 14 Maj 2018 Napisal Andrej Majdak

POROČILO 38. SKUPŠČINE

Dne 15. marca je bila v restavraciji DK izvedena 38. skupščina DVI Velenje. Prisotnih je bilo 18 članov, kar je malo manj kot polovica članov. Po uvodnem pozdravu predsednika je bilo izvoljeno delovno predsedstvo skupščine. Delovni predsednik je bil mag. Nikola Vlahovič, verifikacijsko komisijo sta sestavljala Betka Korošec in Boštjan Brilej, zapisnikarica je bila Katja Skornšek, overovatelja zapisnika pa Anton Dolinšek in Breda Verbovšek.

Predsednik je podal poročilo o delovanju DVI za leto 2017, ter poudaril, da je bil obsežno zastavljen cilj v večini uspešno izpolnjen. Za najpomembnejši dogodek je izpostavil organizacijo seminarja, katerega udeležba je bila več kot pričakovana. Pohvalil je tudi organizatorje in ostale za odlično izvedeno strokovno ekskurzijo na Češko.

Skupščina je potem poleg ostalih formalnosti sprejela tudi plan prihodnjega delovanja društva.

Zapisnik iz skupščine in vsa pripadajoča poročila si lahko preberete v zavihku "ZA ČLANE".

Zapisala: Katja Skornšek

 

MESTO ZDRAVJA 2018

Mestna občina Velenje je tudi letos na velenjski promenadi ob svetovnem dnevu zdravja organizirala prireditev, ki so jo poimenovali Velenje - mesto zdravja. V okviru prireditve je bilo pripravljenih več aktivnosti, obiskovalci so se lahko posvetovali o varnem in zdravem načinu življenja, o preventivi in pomembnosti gibanja. Dogodek je bil namenjen vsem občanom.

 

 

Naše društvo, ki pretežno deluje na področju varnosti in zdravja pri delu, je s sodelovanjem na prireditvi ponovno povezalo prijetno s koristnim. V glavnem smo DVI Velenje na prireditvi zastopali Milorad Šikman, Božo Horvat, Elizabeta Korošec in Katja Skornšek. Stojnico z različnim propagandnim materialom smo pripravili že zjutraj, nato pa ves čas prireditve na različne načine promovirali delovanje našega društva. Preverjali smo tudi zavedanje mimoidočih o njihovem pogledu na lastno varnost pri delu in odgovorili so bili pozitivno naravnani, kar pomeni, da se ljudje zavedajo resnosti področja.

Stojnico je obiskalo precej radovednih občanov, prav tako pa se je pri nas ustavil tudi podžupan Peter Dermol in za nami delil nekaj spodbudnih besed.

 

Dan je bil sončen in tudi vzdušje na stojnicah temu primerno.

Zadetkov: 2945