Real time web analytics, Heat map tracking

Ekskurzija Gorenjska 2019

Objavljeno Petek, 05 April 2019 Napisal Boštjan Brilej

V petek zjutraj, dne 22.3.2019, smo se udeleženci letošnje prve strokovne ekskurzije odpravili proti Gorenjski, točneje proti Begunjam. Cilj niso bili niti Avseniki, niti Elan, cilj je bilo podjetje za izdelavo plovil SVP - YACHTS oz. GREENLINE YACHTS.

Po sprejemu v podjetju s strani tehničnega direktorja sta nas na ogled po proizvodnih prostorih podjetja vodila dva strokovnjaka s področja varnosti in zdravja pri delu. V podjetju smo si ogledali vse faze izdelave posameznega plovila, predvsem izdelavo prestižnih jaht, seveda pa je bila radovednost udeležencev usmerjena tudi na našo stroko.

V drugem delu naše prisotnosti v podjetju smo udeleženci prisluhnili strokovnemu predavanju o varnosti in zdravja pri delu pri delu s kemikalijami. Predavanje je temeljilo predvsem na praktičnemu pristopu k reševanju te, v zadnjem času zelo aktualne problematike.

Po okrepčilu nas je pot vodila v Planico, kjer smo si v popoldanskem času ogledali tekmo smučarskih poletov za svetovni pokal in bili del večtisočglave množice obiskovalcev tekme v Planici.

V večernih urah smo se vrnili proti domu in zaključili (ponovno) zelo uspešno ekskurzijo, ki je več kot izpolnila tako strokovna, kot družabna pričakovanja.

Boštjan Brilej

Zadetkov: 2446