Real time web analytics, Heat map tracking

VELENJE - MESTO ZDRAVJA 2019

Objavljeno Sreda, 10 April 2019 Napisal Andrej Majdak

Tudi letos je na velenjski promenadi organizirala Mestna občina Velenje ob svetovnem dnevu zdravja prireditev Velenje – mesto zdravja.

Na prireditvi so se lahko predstavila različna društva in organizacije, ki delujejo v javnem interesu. Potekale so različne aktivnosti, katere so si lahko obiskovalci pogledali in tudi sodelovali. Nagovoril je vse sodelujoče in občane tudi župan MO Velenje – Bojan Kontič.

 

Področje varnega in zdravega dela ter promocije zdravja na delovnem mestu je predstavilo naše društvo varnostnih inženirjev Velenje. Obiskovalci so imeli na razpolago veliko slikovnega in reklamnega materiala, letakov, brošur in knjig . Odgovore na njihova vprašanja so dobili takoj s strani strokovnih delavcev – varnostnih inženirjev DVI Velenja.

Zanimanje občanov je bilo dobro, tudi s strani najmlajših. Iz pogovorov je bilo razbrati, da se občani zavedajo pomena varnega dela na delovnem mestu in v delovnem okolju.

Bili smo tudi povabljeni na prireditveni oder, kjer je Breda Verbovšek v imenu DVI Velenje podala izjavo o delu društva za Naš čas in VTV Velenje.

 Avtor fotografije: Roman Bor

 

Avtor fotografije: Roman Bor

Na prireditvi smo zastopali naše društvo Breda Verbovšek, Marjeta Novinšek, Franc Mlinar, Denis Okanovič, Boštjan Brilej in Jože Miklavc. V slogi je moč!

Vzdušje je bilo fantastično, čas je kar prehitro minil, za kar so poskrbeli mimoidoči in tudi mi sami.

 

Zadetkov: 2913