Real time web analytics, Heat map tracking

Velenje - Mesto zdravja 7.4.2016

Objavljeno Torek, 03 Maj 2016 Napisal Katja Skornšek

Mestna občina Velenje je tudi letos na velenjski promenadi ob svetovnem dnevu zdravja organizirala prireditev, ki so jo poimenovali Velenje - mesto zdravja. V okviru prireditve je bilo pripravljenih več aktivnosti, vse zbrane pa je nagovoril tudi podžupan Mestne občine Velenje Peter Dermol.

Naše društvo, ki pretežno deluje na področju varnosti in zdravja pri delu, je s sodelovanjem na prireditvi ponovno povezalo prijetno s koristnim. V glavnem smo DVI Velenje na prireditvi zastopali Nikola Vlahovič, Božo Horvat in Katja Skornšek. Stojnico z različnim propagandnim materialom smo pripravili že zjutraj, nato pa ves čas prireditve na različne načine promovirali delovanje našega društva.

Stojnico je obiskalo precej radovednih občanov, mnogi so z nami delili svoje zanimive, dobre in slabe izkušnje v zvezi z varnostjo in zdravjem pri delu, nekateri so si vzeli kakšno brošuro ali plakat, večjo količino brošur “Varen začetek” pa smo razdelili mimoidočim dijakom in študentom ŠCV Velenje.

Vzporedno so na prireditvi potekala tudi različna informativna predavanja, meritve in testi krvnega sladkorja, kostne gostote, predstavitev aplikacije iHelp in SOS telefon, itd… Vzpostavili pa smo tudi več kontaktov z ostalimi sodelujočimi društvi.

 

Dan je bil sončen in tudi vzdušje na stojnicah temu primerno. Mi smo se imeli lepo, naslednje leto pa vabljeni še vsi ostali! (več slik v galeriji)

     

Zadetkov: 3666