Real time web analytics, Heat map tracking

Seminar iz varnosti in zdravja pri delu

Objavljeno Petek, 17 Februar 2017 Napisal Boštjan Brilej

 

Vabimo vas na strokovno usposabljanje oz. seminar iz varnosti in zdravja pri delu, ki bo dne 8.3.2017, v Studiu Gorenje Velenje. Seminar organiziramo člani DVI Velenje.

Primarno vodilo k organizaciji tokratnega usposabljanja oz. seminarja iz varnosti in zdravja pri delu je bilo, da strokovnjakom za varnost in zdravje pri delu omogočimo vsebinsko primerno in kvalitetno usposabljanje, ki pokriva v programu navedena področja stroke. Predavatelji so skrbno izbrani, teme so praktične in aktualne, v temah je vključena glavnina tveganj, ki se pojavljajo pri delu.

Vsak udeleženec bo prejel potrdilo z 8 točkami v skladu s Pravilnikom o stalnem strokovnem izpopolnjevanju in usposabljanju na področju varnosti in zdravja pri delu (Ur. l. RS, št. 109/11).

Vsak udeleženec bo prejel tudi potrdilo o udeležbi na obdobnem usposabljanju koordinatorjev VZD, v skladu s Pravilnikom o programu in načinu usposabljanja koordinatorjev za varnost in zdravje pri delu na začasnih in premičnih gradbiščih (Uradni list RS št. 31/2008).

Prijavnica na seminar in podrobnosti programa seminarja so v prilogi.

 

PRIJAVNICA in program seminarja

Zadetkov: 3492