Real time web analytics, Heat map tracking

DVI VELENJE NA PRIREDITVI "MESTO ZDRAVJA"

Objavljeno Torek, 14 April 2015 Napisal Boštjan Brilej

7. aprila obeležujemo Svetovni dan zdravja in na ta dan se zvrstijo različne prireditve v zvezi z zdravjem. Ena izmed prireditev v tem kontekstu je bila 7.4.2015 v organizaciji Mestne občine Velenje in sicer "Mesto zdravja". Na tej prireditvi so se predstavila društva in ostale organizacije, ki delujejo na področju zdravja v Velenju, svojo aktivno predstavitev je imelo tudi naše Društvo varnostnih inženirjev Velenje.

Predstavnika DVI Velenje na prireditvi B.Brilej in N.Vlahovič

Naše društvo, ki pretežno deluje na področju varnosti in zdravja pri delu, je po predhodnih dogovorih z gospo Vesno Jeličič iz kabineta župana MO Velenje, s sodelovanjem na prireditvi povezalo prijetno s koristnim. V glavnem sta DVI Velenje na prireditvi zastopala Nikola Vlahovič in Boštjan Brilej, ki sta najprej zjutraj pripravila stojnico z različnim propagandnim materialom, nato pa ves čas prireditve na različne načine promovirala delovanje DVI Velenje.

Župan g. Kontič v pogovoru s predstavnikoma DVI Velenje (foto Edita Fric)

Na prireditvi je bil s strani moderatorke objavljen javni prispevek o delovanju DVI Velenje. Predstavnike našega društva je obiskal župan g. Bojan Kontič, obiskali pa so nas tudi ostali predstavniki iz MO Velenje. Na prireditvi smo se dogovorili za prispevek o delovanju društva na televiziji VTV, prav tako smo se dogovorili o objavljanju člankov v časopisu Naš čas, vzpostavili smo tudi kontakt z ostalimi sodelujočimi društvi. Našo stojnico je obiskalo precej radovednih občanov, nekateri so si vzeli kakšno brošuro ali letak, mimoidočim dijakom in študentom ŠCV Velenje pa smo razdelili večjo količino brošur "Varen začetek".

Na prireditvi "Mesto zdravja" so potekali tudi različni spremljajoči dogodki, kot npr. različna predavanja, test hoje, meritve kostne gostote, meritve krvnega sladkorja, predstavitev debelega črevesa, SOS telefon, aplikacija iHelp, ipd..

Več slik iz ekskurzije si lahko ogledate v naši FOTOGALERIJI.

Zadetkov: 3855