Real time web analytics, Heat map tracking

POROČILO O SEMINARJU IZ VARNOSTI IN ZDRAVJA PRI DELU

Objavljeno Torek, 19 November 2019 Napisal Boštjan Brilej

V društvu varnostnih inženirjev smo dne 12.9.2019 izvedli tradicionalni seminar iz varnosti in zdravja pri delu. Seminarja, ki je potekal v prostorih Gorenje Gostinstvo v Velenju, se je skupaj udeležilo okoli 100 udeležencev iz celotne Slovenije.

Primarno vodilo k organizaciji usposabljanja oz. seminarja iz varnosti in zdravja pri delu je bilo, da strokovnjakom za varnost in zdravje pri delu omogočimo vsebinsko primerno in kvalitetno usposabljanje, ki pokriva v programu navedena področja stroke. Seminar je bil primarno namenjen strokovnim delavcem za varnost in zdravje pri delu ter koordinatorjem VZD na gradbiščih. Predavatelji so bili tudi tokrat skrbno izbrani, skrbno so bile izbrane tudi teme, ki so bile praktične in aktualne.

Program seminarja:

Eden izmed predavateljev na seminarju je bil republiški inšpektor za delo, naš rojak Boštjan Hartner. Vsa organizacija in priprava seminarja je bila v rokah članov našega društva, z organizatorjem Boštjanom Brilejem na čelu.

Seminar je tudi tokrat v celoti uspel, s strani udeležencev smo prejeli vrsto pohval in pozitivnih odzivov, kar nakazuje, da je organizacijska ekipa več kot odlično odigrala svojo vlogo.

Vse fotografije: Jože Miklavc

Zadetkov: 2640